12 Aug 2020 - 03:50       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE




Travel: Trump: Vom actiona puternic pentru a sprijini industria turistică americană
   Tipărire
Turism&Travel Președintele american Trump a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că dorește să vină puternic în sprijinul industriei de turism , referindu-se în special la companiile aeriene.

El a dat asigurări că industria aeronautică americană a constituit o temă importantă la întâlnirile pe care le-a avut cu toți transportatorii majori, precum United Airlines, American Airlines, Delta.

El a spus că este important ca oamenii să nu călătorească în timpul liber, dar este la fel de important ca companiile aeriene să mențină conexiunile de zbor esențiale. În loc să o facă pas cu pas, guvernul Statelor Unite este gata să sprijine linia aeriană și industria turistică și turistică într-un mod puternic. ”

De asemenea, președintele a subliniat că turismul a avut ani record.
Președintele a menționat Boeing spunând că este cea mai mare companie din lume și trebuie să-l protejăm pe Boeing.

Președintele a mai spus că a fost în legătură cu alți lideri ai industriei, precum Marriott. Marriott a indicat disponibilizări în masă. Președintele Trump va continua astfel de întâlniri cu industria turistică .

Consiliul de turism și turism din Washington a făcut apel astăzi guvernelor din întreaga lume pentru ajutorul lor pentru a preveni o topire completă a industriei de turism și turism.

Author: Mariana ANDRONIC
Publicat de: b.belciug
Miercuri, 18 Martie 2020 - 10:53 AM
 

Trump: Vom actiona puternic pentru a sprijini industria turistică americană | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu