12 Aug 2020 - 02:51       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: Domeniul de la Balc al lui Ion Tiriac ii asteapta pe miliardari pentru traditionala vanatoare
   Tipărire
Antena 3 Miliardarul Ion Tiriac deschide pentru doua zile portile domeniului de la Balc pentru traditionala partida de vanatoare anuala.

Se fac pregatiri intense. Intr-o saptamana, locul va deveni destinatia a 30 de vanatori, cu nume sonore si averi de miliarde de euro. Lista invitatilor obisnuiti la partida de vanatoare de la Balc ar putea fi la fel de bine lista invitatilor la un summit de politica si economie mondiala, in care se reunesc bogatii Europei. Anul acesta, in Romania ar urma sa vina, printre altii, primarul orasului Monte Carlo, Wolfgang Porsche, dar si Klaus Mangold de la Daimler Chrysler sau Franz Rauch, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa. A primit invitatie la Balc si fostul presedinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, iar afaceristii romani, prieteni ai miliardarului Ion Tiriac, nu vor lipsi.

Si in sat e agitatie mare. Cu o saptamana inainte, dintre localnici se recruteaza haitasii. Pe langa placerea de a merge la vanatoare, nici plata nu este de neglijat. Anul trecut, Ion Tiriac a platit intre 100 si 400 de lei de om, pentru o zi de vanatoare si o parte din carnea mistretilor vanati.

Domeniul din Balc are o suprafata de aproape 15.000 de hectare, acoperite in cea mai mare parte cu paduri seculare. Mistretii se cresc aici special pentru partidele de vanatoare. Si nu e de mirare, cand la final prada se numara in sute de animale doborate.
Publicat de:
Joi, 12 Ianuarie 2012 - 08:27 AM
 

Domeniul de la Balc al lui Ion Tiriac ii asteapta pe miliardari pentru traditionala vanatoare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu