07 Aug 2020 - 03:53       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Flagrant: Cat costa sa vinzi ilegal un codru
   Tipărire
România liberă 4.000 de metri cubi de lemn au fost confiscati de autoritati.


Administratorul unei societati comerciale cu sediul in comuna Prundu Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud a vandut anul trecut lemn in valoare de aproximativ 200.000 euro, in mod ilegal, motiv pentru care a fost sanctionat de catre politisti cu o amenda de 4.500 lei, echivalentul a circa o mie de euro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cei de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice si ITRSV Cluj-Napoca au descoperit, in urma unui control efectuat la societatea in cauza, ca firma a vandut, in perioada mai - decembrie 2011 peste 4.000 de metri cubi de material lemnos, fara a respecta normele legale. Valoarea totala a lemnului vandut ilegal se ridica la 819.371 lei, adica aproximativ 200.000 euro.

"Societatea a fost sanctionata cu amenda in valoare de 4.500 lei si s-a dispus confiscarea contravalorii cantitatii de material lemnos sus-mentionate", se arata in comunicatul Politiei.

Cheresteaua vanduta ilegal a fost confiscata de autoritati.
Publicat de:
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 - 08:28 AM
 

Cat costa sa vinzi ilegal un codru | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu