15 Aug 2020 - 19:44       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE




Vânatoare și pescuit: Vier Pfoten nu a reusit sa se opuna vanatorii de la Balc
   Tipărire
Puterea Vanatoarea de mistreti din localitatea bihoreana Balc, organizata de omul de afaceri Ion Tiriac, a avut loc sambata, participantii pregatindu-si armele dis-de-dimineata si asteptand sa sune cornul care a dat startul evenimentului ce s-a desfasurat pe parcursul a doua runde.

Potrivit Mediafax, care citeaza stirileprotv.ro, printre oaspetii lui Ion Tiriac s-au numarat Wolfgang Porsche - proprietarul companiei germane producatoare de autoturisme de lux cu acelasi nume, Georges Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producator de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold - fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer - designerul brand-ului Cartier si Inigo Herrera - fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. Mul?i dintre ace?tia au fost prezen?i ?i anul trecut.

Vanatoarea a inceput sambata dimineata, cand participantii, cazati in resedinte luxoase din apropierea domeniului de vanatoare de la Balc, si-au pregatit armele si au asteptat sa sune cornul care a dat startul evenimentului.

Prima runda a vanatorii s-a incheiat in jurul pranzului, oaspetii odihnindu-se si degustand din mancarurile traditionale romanesti. Ulterior, a inceput runda a doua, care s-a terminat odata cu lasarea serii.

Vanatoarea de la Balc a fost boicotata de un protest initiat de membrii organizatiei pentru protectia animalelor Vier Pfoten. Astfel, 20 de persoane au mers la poarta domeniului si le-au cerut participantilor sa joace tenis, in loc sa omoare mistretii. Militantii au adus si un banner pe care l-au folosit ca fileu.

Vanatoarea a fost urmata de o petrecere cu mancaruri si bauturi fine.

Partidele de vanatoare de la Balc au devenit cunoscute in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

In mod traditional vanatoarea se desfasoara la sfarsitul celei de-a treia saptamani a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se intinde pe 150 de hectare din comuna bihoreana cu acelasi nume.

Printre invitatii editiei de anul trecut a vanatorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul orasului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru in mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.
Publicat de:
Luni, 23 Ianuarie 2012 - 08:28 AM
 

Vier Pfoten nu a reusit sa se opuna vanatorii de la Balc | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu