15 Aug 2020 - 19:02       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Flagrant: Doar un furt masiv de lemne
   Tipărire
Buna ziua Brasov Inspectorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare (ITRSC) Brasov, Daniel Nagy a spus ieri, in cadrul sedintei Colegiului Prefectural, ca in perioada 15 noiembrie - 24 decembrie 2011, pe drumurile publice si forestiere, dar si in paduri au patrulat echipe mixte, formate din personalul ITRSV Brasov ajutati de politisti, comisari ai Garzii de Mediu, si jandarmi.

Cele mai verificate au fost zonele Garcini si Apata. "Fata de perioada noiembrie-decembrie din 2010, anul trecut am constatat o scadere cu 26% a interventiilor ilegale in paduri", sustine Daniel Nagy. In urma celor 41 de controale derulate in aceasta campanie, denumita "Scutul Padurii 2011", a fost constatata o singura infractiune, 29 de metri cubi de masa lemnoasa fiind taiata ilegal. Au mai fost aplicate si sase amenzi, in valoare totala de 24.000 de lei, fiind confiscata si o cantitate de 16,50 metri cubi de lemne. Totodata, au fost confiscati 141 de pomi de Craciun, in valoare totala de 3.840 de lei.
Publicat de:
Joi, 26 Ianuarie 2012 - 08:34 AM
 

Doar un furt masiv de lemne | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu