25 Feb 2020 - 16:52       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Flagrant: Amenintare sinistra! Un padurar a primit intr-un plic doua gloante
   Tipărire
Libertatea Un padurar din comuna suceveana Stulpicani a primit acasa un plic cu doua gloante de calibru 9 mm.

Plicul care a ajuns la silvicultorul Ioan G. mai continea si un bilet cu amenintari cu moartea la adresa moartea la adresa sa, a sotiei si a celor doi copii minori.

Padurarului i se cereau  2.500 de euro sau 10.000 de lei, bani ,suma ce trebuia pusa  intr-un plic intr-un tub de beton de pe raza comunei Stulpicani. In caz contrar, barbatului ii  va fi incendiata casa si alte bunuri. Inainte de  a intra in posesia plicului,  padurarul a primit un telefon, iar o persoana l-a indrumat sa mearga in garaj pentru a-l ridica. Plicul de culoare alba, lipit cu banda scotch, avea scris numele padurarului, iar in interior era o foaie dubla de caiet tip dictando, liniata, iar pe trei din cele patru pagini se afla un inscris cu pix de culoare albastra, cu litere majuscule, mesajul de amenintare cu moartea la adresa sa, a sotiei si a celor doi copii minori ai acestuia. Suceveanul a anun?at Poli?ia iar pe baza amprentelor de pe plic a fost identificat autorul ,fiind vorba de un consatean,  Vasile Balan, de 34 de ani. Poli?i?tii au mai stabilit ca padurarul a fost sunat de pe telefonul unei femei din Stulpicani, iar dupa toate probabilitatile cel care a formulat amenintarile este fiul acesteuia. Expidatorul plicului este acuzat de savarsirea infractiunilor de aderare la un grup infractional organizat, santaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
Publicat de:
Vineri, 16 Martie 2012 - 07:55 AM
 

Amenintare sinistra! Un padurar a primit intr-un plic doua gloante | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu