25 Feb 2020 - 20:44       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Mizerii politice la Directia Silvica Dolj
   Tipărire
Puterea Seful Directiei Silvice din Dolj, Daniel Drignei, apare din nou in mijlocul unui scandal, de data aceasta cu iz politic.

De directorul Drignei, care este si consilier judetean la Dolj, am aflat anul trecut, cand ANI l-a declarat incompatibil deoarece detine atat functia de consilier, cat si pe cea de manager la Romsilva Dolj. Drignei a atacat in justitie rezolutia ANI si a castigat la prima instanta, Curtea de Apel Craiova, dar sentinta nu este definitiva.

Insa scandalul principal in care presa locala il ataca pe Drignei este cel legat de atribuirea unor contracte de impadurire valoroase catre o firma de casa a PDL si in care, prin firmele lor, au fost actionari principali si copiii senatorului PDL Radu Berceanu. Chiar daca acestia s-au retras din calitatea de actionari ai companiei respective inainte de castigarea licitatiei. Iata ca acum, directorul Daniel Drignei este acuzat ca loveste pe plan profesional subordonati de-ai sai deoarece candideaza pentru alte formatiuni politice.

Concret, este vorba in primul rand despre Constantin Dudoiu, un subordonat care candideaza la Poiana Mare, caruia i-a desfiintat postul. ?Postul dumnealui a fost scos din organigrama prin metodologia pe care Romsilva o adopta anual. A fost pus pe lista de disponibilizati, dar i s-a oferit posibilitatea de a concura pentru o noua functie, pe baza unui examen de departajare intre dumnealui si alta persoana care este, la fel, disponibilizata?, ne-a declarat Daniel Drignei.

Surse din USL ne-au declarat insa ca a doua persoana este un consilier local  PDL de la Bistret, Silviu Stanica, iar concursul intre cei doi este unul aranjat. Aceleasi surse ne-au mai declarat ca nu este primul caz in care candidatii Uniunii sunt ?aranjati? de Drignei.

Cu aproximativ doua saptamani in urma, directorul a pus pe drumuri doi dintre subordonatii sai, tehnicieni silvici, ?intamplator? candidati PNL la consilii locale, si i-a schimbat intre ei, mutandu-i la 120 kilometri de localitatile in care locuiau si candideaza pe 10 iunie, Calafat si Amaradia. Daniel Drignei ne-a declarat ca au fost mutati din motive de incompententa profesionala.
Publicat de:
Joi, 24 Mai 2012 - 08:21 AM
 

Mizerii politice la Directia Silvica Dolj | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu