28 Ian 2020 - 02:57       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Incendiile din Muntii Lotrului au fost stinse; aproximativ 12 hectare de padure si vegetatie afectate
   Tipărire
Gandul Incendiile din Muntii Lotrului, din zona varfurilor Muma si Buceciu, au fost stinse, dupa aproape 48 de ore de la izbucnirea flacarilor, fiind afectate aproximativ 12 hectare de vegetatie uscata si padure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, pe Varful Muma flacarile izbucnite duminica au distrus sapte hectare de vegetatie uscata, in timp ce pe Varful Buceciu incendiul a afectat peste cinci hectare de fond forestier.

"In Muntii Lotrului, incendiile au fost stinse. Incendiul din zona Varfului Muma s-a manifestat pe aproximativ sapte hectare de vegetatie uscata si arboret, iar incendiul din zona Varfului Buceciu s-a manifestat pe cinci hectare de fond forestier, arboret, cu extindere la coronamentul padurii de fag si molid.
Fortele care au actionat din cadru ISU Sibiu la fata locului s-au retras la baza, supravegherea pentru prevenirea reaprinderii fiind asigurata de catre voluntari din cadrul serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din zona\", a spus Albisor.

Potrivit sursei citate, alte 15 hectare de vegetatie uscata, cu extindere la coronamentul padurii de fag si molid, au fost afectate de flacari in zona Rasinari - Paltinis, in urma incendiului izbucnit sambata si stins in cursul zilei de duminica, actionandu-se, in prezent, doar pentru supravegherea zonei.
Publicat de:
Miercuri, 25 Iulie 2012 - 08:01 AM
 

Incendiile din Muntii Lotrului au fost stinse; aproximativ 12 hectare de padure si vegetatie afectate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu