28 Ian 2020 - 03:20       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Incendiu violent la o fabrica de cherestea aflata langa o benzinarie, la Toplita
   Tipărire
Antena 3 O fabrica de cherestea din municipiul Toplita a fost cuprinsa de flacari, miercuri dimineata, incendiul manifestandu-se la o distanta de aproximativ 15 metri de o benzinarie.

Fabrica se afla la iesirea din Toplita catre Reghin, in apropierea unei benzinarii, iar incendiul a fost anuntat prin 112 in jurul orei 6.00, de catre un barbat care se afla in incinta centralei termice a fabricii in momentul izbucnirii acestuia, informeaza Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, la interventie s-au deplasat doua echipaje de pompieri din Toplita cu doua autospeciale, in sprijinul lor fiind trimiti voluntarii de la serviciul pentru situatii de urgenta din localitate, de la serviciul de interventie al comunei Ditrau, cu inca doua autospeciale si volunatrii din Sarmat, cu o autospeciala de 10.000 de litri de apa.Fabrica de cherestea care arde este o proprietate privata.
Publicat de:
Joi, 26 Iulie 2012 - 08:01 AM
 

Incendiu violent la o fabrica de cherestea aflata langa o benzinarie, la Toplita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu