07 Apr 2020 - 05:10       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Un nou incendiu de padure la Cheile Rasnoavei de langa Brasov. Focul a ajuns chiar pe varful muntelui
   Tipărire
Antena 3 Un nou incendiu a izbucnit la Cheile Rasnoavei de langa Brasov, la o altitudine foarte mare.

Pentru ca focul s-a propagat chiar pe varful muntelui, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a apelat la un elicopter privat pentru a stinge flacarile. "Am reusit sa lichidam incendiul din Coltii Cheii, a fost o interventie extrem de dificila, din cauza faptului ca focarele de incendii erau pe stanci si nu se putea ajunge decat pe calea aerului acolo. Incendiul a fost la o altitudine de peste 1.500 de metri, am efectuat 35 de curse cu elicopterul si am revarsat aproximativ 14.000 de litri de apa", a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtator de cuvant la ISU Brasov.

Si in judetul Botosani a luat foc o padure, dar pompierii au reusit sa lichideze incendiul dupa cateva ore. Vegetatia pitica de la Cheile Rasnoavei a luat foc pe o suprafata de aproape1.000 de metri patrati. Localnicii au observat fumul si au cerut imediat ajutorul pompierilor.

Traficul a fost restrictionat sambata seara pe autostrada A1, la iesirea din Pitesti, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Localnicii din Maracineni au dat foc resturilor vegetale si nu au supravegheat flacarile. Focul s-a extins pe aproape 5.000 de metri patrati, dar pompierii au intervenit imediat si l-au stins.
Publicat de:
Luni, 30 Iulie 2012 - 07:59 AM
 

Un nou incendiu de padure la Cheile Rasnoavei de langa Brasov. Focul a ajuns chiar pe varful muntelui | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu