31 Mar 2020 - 22:58       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Bani privati pentru ecologizarea Padurii Faget
   Tipărire
România liberă Una dintre cele mai apreciate companii clujene cu capital francez, Distral, va finanta un proiect initiat de Fundatia Comunitara Cluj, care vizeaza ecologizarea Padurii Faget, de la marginea orasului.

Aceasta este prima etapa dintr-un proiect mai mare, care se refera la transformarea Clujului intr-un oras cat mai curat.

"Orga­nizatiile de mediu si scolile clu­je­ne pot primi granturi de pana la 3.000 de lei, pentru dezvoltarea si implementarea (n.r. - realizarea) de proiecte care sustin activitati de educatie ecologica in scolile din Cluj, care incurajeaza si promoveaza activitati de ecologizare a zonei Faget, respectiv cuprind activitati de voluntariat de mediu in Cluj. Fundatia Comunitara Cluj lanseaza programul Clujul Curat. Orasul Altfel, cu o prima etapa - Episodul Faget - sustinut de compania Distral. Aplicatiile (n.r. cererile de finantare) pot fi depuse incepand de luni, 3 septembrie 2012, data-limita fiind vineri, 12 octombrie 2012. In urma selectiei, vor primi finantare cel mult patru proiecte, finantarea urmand sa acopere costurile pentru achizitionarea de materiale si echipamente necesare activitatilor educative sau de ecologizare", spune Dana Stoica, reprezentanta Fundatiei Comunitare Cluj. 
Publicat de:
Joi, 23 August 2012 - 08:30 AM
 

Bani privati pentru ecologizarea Padurii Faget | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu