28 Mar 2020 - 19:32       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Incendiu si in padurea de pe Valea Sebesului
   Tipărire
Buna ziua Brasov Misiune dificila au avut pompierii si la Harseni. Ajutati de peste o suta de voluntari, localnici din comuna, acestia s-au luptat ore in sir cu flacarile marti, pana noaptea tarziu, dupa ce un incendiu a izbucnit langa o padure de pe Valea Sebesului.

Peste 6 hectare de pasunat impadurit au fost mistituite de flacari. Interventia a fost destul de dificila din cauza lipsei surselor de apa si a terenului accidentat. Fortele de interventie au folosit drujbe, tarnacoape, lopeti, bidoane cu apa. Au reusit cu greu sa urce cu o cisterna cu apa pana la locul incendiului. Oamenii au ramas pana la miezul noptii iar ieri dimineata au urcat din nou la locul incendiului. Focul a ajuns in padure, asa ca pericolul este destul de mare.

Nu este prima interventie nici in aceasta zona, scrie "Buna Ziua, Fagaras!". In urma cu o luna un alt incendiu a mistuit sute de hectare de pasunat in zona alpina din Muntii Fagaras.
Publicat de:
Joi, 23 August 2012 - 08:30 AM
 

Incendiu si in padurea de pe Valea Sebesului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu