27 Feb 2020 - 06:22       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: Barbat ranit de urs intr-o padure din apropierea localitatii prahovene Valea Doftanei
   Tipărire
Gandul Un muncitor angajat al unei firme de exploatarea lemnului a fost ranit de o ursoaica in timp ce se afla intr-o padure, la aproximativ noua kilometri de localitatea Valea Doftanei din judetul Prahova, ranile suferite de barbat fiind superficiale.

Un barbat care lucreaza ca muncitor forestier la o firma de exploatarea lemnului a fost ranit de un urs, marti dupa-amiaza, in timp ce se afla pe fondul forestier Setu, gestionat de Directia Silvica Prahova.

Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Silvice Prahova, Sorin Vintila, muncitorul se afla in mijlocul padurii, la aproximativ noua kilometri de comuna Valea Doftanei, cand au aparut o ursoaica si puiul acesteia. Ursoaica l-a atacat pe barbat si l-a muscat de brat, provocandu-i o rana superficiala, care nu a necesitat internarea.
Publicat de:
Joi, 18 Octombrie 2012 - 08:16 AM
 

Barbat ranit de urs intr-o padure din apropierea localitatii prahovene Valea Doftanei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu