12 Aug 2020 - 21:34       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Mediu: Doi ursi bruni traiesc din nou in padure, dupa ce au fost salvati de la... Zoo
   Tipărire
Buna ziua Brasov Animalele au fost eliberate din celulele de beton in care traiau la Onesti si adusi la Zarnesti.

Doi ursi bruni care traiau in conditii improprii la Gradina Zoologica din Onesti au fost salvati de iubitorii de animale din tara noastra. Cei doi ursi au fost transportati in Rezervatia de ursi de la Zarnesti. Aici, ursii traiesc in padure si beneficiaza de ingrijire si, la nevoie, de tratament din partea unui personal bine instruit in tehnici de interactiune cu aceste animale. \"La Zoo, acesti ursi erau tinuti in mici spatii construite din beton. Dupa ce vor fi tinuti un timp in carantina, ei vor fi eliberati intr-o frumoasa padure din aceasta rezervatie. Este o imensa schimbare in vietile lor\", a spus un expert al Organizatiei Mondiale pentru Protectia Animalelor, Victor Watkins, citat de Reuters.

In Rezervatia de la Zarnesti se afla in prezent 60 de ursi, cei mai multi salvati din gradini zoologice care nu le ofereau conditii optime de trai sau din custi improprii in care erau tinuti de patronii unor pensiuni.

In Romania, traiesc circa 7.000 de ursi, iar legea prevede ca, intr-un an, vanatorii pot ucide maximum 350 de capete. Braconajul este insa o mare problema, iar aceasta cota este, in realitate, depasita.
Publicat de:
Marți, 30 Octombrie 2012 - 08:02 AM
 

Doi ursi bruni traiesc din nou in padure, dupa ce au fost salvati de la... Zoo | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu