29 Feb 2020 - 07:14       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: 25.000 de lei, amenda pentru un gater
   Tipărire
Buna ziua Brasov Amenzi in valoare de 27.000 de lei. Este rezultatul unei actiuni pe linie de silvicultura a politistilor, la Budila si Fagaras.

Astfel, politistii din Budila, care au desfasurat o actiune in zonele forestiere Valea Morii si Valea Popii, au depistat un localnic de 23 ani, care transporta intr-o caruta un arbore esenta stejar, pentru care nu detinea actele legale de provenienta si transport. Omul avea si drujba cu el. Lemnul si drujba au fost ridicate de politisti, iar cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate. Intr-o alta actiune, in fondurile forestiere cuprinse intre localitatile Sinca Veche si Lisa, desfasurata impreuna cu ingineri silvici din cadrul ITRSV Brasov si Ocolului Silvic Fagaras, patronul unui gater a fost prins cu avizele de transport in neregula, fiind amendat cu 25.000 lei. Politistii au mai oprit pentru control un tractor care tracta o caruta incarcata cu lemn de foc. Soferul, un localnic de 27 ani, nu a prezentat documente legale de provenienta si transport pentru lemn, ba mai mult, nu avea nici permis de conducere. Tractoristul a fost amendat cu 2.000 lei, iar lemnele au fost confiscate.
Publicat de:
Luni, 14 Ianuarie 2013 - 08:43 AM
 

25.000 de lei, amenda pentru un gater | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu