19 Feb 2020 - 04:52       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: Un barbat a fost impuscat la o partida de vanatoare
   Tipărire
7 Plus Autor: Andra Nesu Un barbat din Tulcea a fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce a fost impuscat din greseala de colegul sau de vanatoare.

 Accidentul a avut loc in orasul Isaccea, unde cei doi barbati se pregateau sa mearga la vanatoare. Ei  aveau armele in spate, cand unul din ei a alunecat pe gheata.  Arma i s-a descarcat accidental, ranindu-l pe prietenul sau in mana, conform rtv.net.Cei doi au sunat imediat la salvare. Ranitul a primit ingrijiri medicale de la medicii de pe ambulanta, si a fost dus la spital pentru mai multe ingrijiri. Politistii au fost si ei sesizati si au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.“In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca barbatul detinea arma de vanatoare in mod legal. Politistii au deschis dosar penal pentru uz de arma fara drept si vatamare corporala din culpa si tentativa de braconaj”, a spus Irina Lazar, purtator de cuvant IPJ Tulcea, potrivit sursei citate.
Publicat de:
Vineri, 01 Februarie 2013 - 08:54 AM
 

Un barbat a fost impuscat la o partida de vanatoare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu