25 Ian 2020 - 13:53       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Incendiu puternic de padure la Suceava. Interventia pompierilor, dificila din cauza lipsei apei
   Tipărire
Money.ro Purtatorul de cuvat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Dan Morosanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca interventia in zona este dificila, in conditiile in care exploatarea respectiva se afla la 10 kilometri de mers pe jos, pompierii fiind ajutati sa stinga focul si de catre muncitorii de la exploatare.

De asemenea, in zona nu exista sursa de apa, astfel ca se intervine cu lopeti, topoare si drujbe pentru stingerea focului.
 
Conform sursei citate, zece hectare de exploatare forestiera sunt afectate de incendiu.

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul a fost localizat, insa au fost solicitate forte suplimentare de interventie, in conditiile in care in zona vantul este extrem de puternic. Reprezentantul ISU a mai spus ca pompierii aflati in zilele libere au fost anuntati sa fie pregatiti sa intervina daca situatia o va impune.
Publicat de:
Vineri, 26 Aprilie 2013 - 07:34 AM
 

Incendiu puternic de padure la Suceava. Interventia pompierilor, dificila din cauza lipsei apei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu