07 Iun 2020 - 08:16       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Codul silvic, modificat radical
   Tipărire
Puterea Codul silvic va fi modificat in mod radical, a declarat ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga.

Potrivit acesteia, principalele modificari vizeaza inasprirea pedepselor pentru furtul de lemn, o gestionare mai buna a micilor proprietati, sprijinul acordat agentilor economici pentru prelucrarea primara a lemnului in Romania, dar si compensatii acordate proprietarilor care nu-si pot exercita dreptul de proprietate in siturile Natura-2000, informeaza Agerpres. ?Am demarat aceste modificari pentru ca, in Romania, padurile sunt distruse. Sunt multe zone in care hotii de lemne taie in mod ilegal padurea, iar pierderile pe care statul roman le are sunt enorme. Nu ma refer doar la pierderile de 5 miliarde de euro, estimate de Curtea de Conturi in perioada 1990-2011, ci de pierderile pe care le are, pana la urma, fiecare cetatean?, a precizat Varga.
Publicat de:
Luni, 20 Mai 2013 - 07:59 AM
 

Codul silvic, modificat radical | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu