26 Ian 2020 - 01:28       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Boc: Guvernul PDL nu a avizat defrisari ilegale de paduri
   Tipărire
Jurnalul Național Fostul premier Emil Boc a criticat-o, astazi, pe ministrul delegat Lucia Varga care a afirmat ca o mare suprafata de padure a fost taiata ilegal in timpul guvernarii PDL.

"Doamna aceasta ministru, de care aflu si eu ca exista in Guvernul Romaniei, sa-si aduca aminte ca e la guvernare de aproape un an si jumatate si sa vada barna din ochiul ei inainte de a cauta in alta parte. Cand esti la guvernare de un an si jumatate, a continua sa dai vina pe altii este un semn de crasa lipsa de responsabilitate si de incapacitate manageriala\", a declarat, intr-o conferinta de presa, Emil Boc.El a mai spus ca in timpul cand a fost premier \'in Guvern nu s-au avizat defrisari ilegale\' si ca \'cei care aveau atributii sa respecte legea trebuie sa fie intrebati\'.Pe 26 iulie, ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, au declarat ca in ultimii ani au disparut 1.000 de hectare de padure din judetul Cluj si 345.000 de metri cubi de lemn, cu o paguba estimata la 54,7 milioane de lei. Datele au rezultat in urma unor controale efectuate la doar trei ocoale silvice clujene din totalul celor 13.\'Din pacate avem cazuri similare in Maramures, in Bihor, in Alba, Suceava, Neamt, Giurgiu\', declara, la acea data, Lucia Varga, adaugand ca aceste probleme exista de 7-8 ani, dar ca mai acut s-au facut simtite in timpul guvernarii PDL.
Publicat de:
Joi, 01 August 2013 - 08:28 AM
 

Boc: Guvernul PDL nu a avizat defrisari ilegale de paduri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu