17 Feb 2020 - 11:07       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Indemnul lui Predoiu catre Ponta in jaful padurilor
   Tipărire
Cotidianul Premierul Victor Ponta poate pune, daca vrea, la dispozitia DNA resurse pentru a ancheta jaful padurilor, a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu duminica seara la Digi 24, acuzand ca liderul PSD a inceput o campanie de „subminare a credibilitatii” presedintelui Klaus Iohannis „cu acuzatii mincinoase si de ascundere a propriilor probleme de guvernare”

. „Domnul Ponta de trei ani e premier si de trei ani are in grija padurile. De trei ani si mai bine trebuia sa aiba pe masa toate aceste probleme. S-a trezit acum, invocand in mod mincinos un interes care nu exista”, a spus Predoiu. Întrebat cine castiga daca acest proiect de lege al Codului Silvic este adoptat in forma pe care o doreste Guvernul, prim-vicepresedintele PNL a raspuns: „La ora la care vorbim, seful Romsilva, un anume domn Craciunescu, e sub control judiciar, urmarit penal de DNA si e acolo, are in continuare grija de padurile Romaniei, pentru ca e omul guvernarii Ponta”. Catalin Predoiu a sustinut ca Victor Ponta trebuie sa explice de ce sunt taieri ilegale de paduri. „Vorbe sunt multe, fiecare arunca acum cu tot felul de revelatii. Trebuie facut rapid o dezbatere in CSAT, trebuie vazut exact ce tranzactii au fost ilegale si anchetate urgent. Daca domnul Ponta vrea sa sprijine, atunci sa puna la dispozitia DNA un supliment de procurori specializati pe acest tip de jaf. Trebuie sa informatizam harta padurilor – in trei ani se putea face, sa facem un sistem in care orice fel de exploatare sa fie facuta transparent, cu licitatii publice”, a spus Predoiu. El a reiterat ca a fost „o campanie de denigrare orchestrata foarte atent” de Victor Ponta. „Domnul Ponta, care in urma cu cativa ani de zile a formulat in calitate de parlamentar un amendament care permitea taierile acestea dincolo de orice limita, acum vine si spune ca e preocupat de paduri. Asta e problema pe care evita sa o explice”, a mentionat prim-vicepresedintele PNL. .
Publicat de:
Marți, 19 Mai 2015 - 07:40 AM
 

Indemnul lui Predoiu catre Ponta in jaful padurilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu