14 Aug 2018 - 17:21       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: 100 DE LOCURI GRATUITE Au inceput cursurile de recalificare a angajatilor din industria lemnului
   Tipărire
Buna ziua Brasov Absolventii vor primi certificate de calificare profesionala recunoscute la nivel national. Camera de Comert si Industrie (CCI) Brasov a anuntat ca in aceasta luna au demarat cursurile din cadrul proiectului "Calificarea si recalificarea angajatilor din industria de prelucrare a lemnului din judetul Brasov".

. Acesta se desfasoara in perioada septembrie 2011 - august 2013, fiind cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara 2 - \"Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii\", Domeniul major de interventie 2.3 \"Acces si participare la formarea profesionala continua\", iar bugetul total eligibil este de 894.452 de lei, din care contributie Camerei brasovene este de 17.890 lei.
Ca urmare a implementarii proiectului, 100 de angajati din industria de prelucrare a lemnului vor participa la cursuri gratuite de calificare, acumuland cunostinte noi in domeniul lor profesional si peste 250 de angajati vor fi informati cu privire la oportunitatile si beneficiile aduse de calificarea profesionala.
Beneficiile participarii angajatilor din industria de prelucrare a lemnului la cursurile de calificare sunt ca acestia primesc certificate de calificare profesionala recunoscute la nivel national, dobandesc cunostinte avansate, metode si procedee moderne, pot schimba calificarea ca raspuns la restructurarea economica, pot promova la locul de munca, au posibilitatea de a-si mari veniturile, pot preveni riscul de a fi somer etc.
Pentru desfasurarea activitatii de practica, s-au incheiat Conventii de practica cu firme care activeaza in industria de prelucrare a lemnului din judetul Brasov. Activitatea de practica va fi supravegheata de tutori, in calitate de specialisti practicieni cu experienta si expertiza dobandita, care pot monitoriza parcursul de acumulare a cunostiintelor de catre participanti la cursurile din proiect.
La finalul activitatii de instruire va avea loc evaluarea, de catre o comisie independenta, numita de CNFPA, a competentelor teoretice si practice ale participantilor, care vor obtine certificate de absolvire atestate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.


Publicat de:
Joi, 26 Iulie 2012 - 08:01 AM
 

100 DE LOCURI GRATUITE Au inceput cursurile de recalificare a angajatilor din industria lemnului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu