20 Feb 2019 - 06:37       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: 2,8 milioane de euro pentru cresterea de pastravi in Țara Fagarasului
   Tipărire
Buna ziua Brasov Proiectul va fi implementat in perioada 2012 - 2014 in sapte comune din Țara Fagarasului - Recea, Lisa, Sambata de Sus, Voila, Beclean, Mandra si Sercaia.

Proiectul "Pastravarii Fagarasului", initiat de Camera de Comert si Industrie Brasov - reprezentanta Fagaras, a primit o finantare de 2,8 milioane de euro prin Programul Operational pentru Pescuit.

Proiectul va fi implementat in perioada 2012 - 2014 in sapte comune din Țara Fagarasului - Recea, Lisa, Sambata de Sus, Voila, Beclean, Mandra si Sercaia. Potrivit reprezentantilor CCI Brasov, proiectul va beneficia de o noua finantare, de 3,2 milioane de euro, dupa 2014, ajungandu-se astfel la o investitie din fonduri europene de sase milioane de euro.

Obiectivul general al proiectului este de a organiza activitatea de acvacultura in zona Fagaras. Totodata, va fi infiintat un grup de lucru (FLAG) in conformitate cu prevederile OG 26/2000 privind asociatiile si fundatiile, din care fac parte 18 membri, si va fi implementata strategia si Planul de Dezvoltare Locala pentru dezvoltarea durabila a Țarii Fagarasului din punctul de vedere al acvaculturii (in special cresterea pastravilor).

Ce este un FLAG
FLAG-urile reprezinta parteneriate constituite din diversi reprezentanti ai sectorului socio-economic din teritoriul respectiv. La nivel de decizie, partenerii sociali si economici si reprezentantii societatii civile, precum agricultorii, femeile, tinerii din spatiul rural si asociatiile acestora trebuie sa reprezinte cel putin 50% din parteneriatul local.
Publicat de:
Vineri, 13 Iulie 2012 - 07:51 AM
 

2,8 milioane de euro pentru cresterea de pastravi in Țara Fagarasului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu