17 Feb 2019 - 05:01       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: Cadavrul unui barbat, descoperit langa un porc mistret ce avea un cutit infipt in gat
   Tipărire
Money.ro Trupul neinsufletit al lui Gheorghe Belu a fost descoperit de unul dintre localnicii plecati duminica in cautarea sa, barbatul nefiind vazut pe acasa, in satul Hirisesti, de cateva zile.

\"Eu am vazut ca el lipseste de acasa de vreo trei - patru zile si am plecat dupa el. Stiam cam pe unde umbla prin padure si cand am venit aici am vazut mai intai hainele lui. Am mai facut cativa pasi si apoi l-am vazut pe el cazut si sub el se afla porcul mistret cu un cutit infipt in gat. Nu m-am apropiat de el pentru ca am vazut ca nu mai misca si mi s-a facut frica. Am coborat in sat si am anuntat Politia\", a precizat Marian Catrinoiu, barbatul care a descoperit cadavrul.

Criminalistii sositi la fata locului au descoperit langa cadavrul barbatului si o secure, dar si multiple vanatai pe corpul victimei.

Trupul neinsufletit a fost ridicat si dus la Serviciul de Medicina Legala pentru a fi efectuata necropsia si stabilite cauzele decesului.

Reprezentanti ai fondului de vanatoare din zona au mentionat ca, duminica, dupa descoperirea cadavrului, in zona in care se afla barbatul decedat se mai aflau inca cinci laturi amplasate cel mai probabil de acesta pentru prinderea altor animale salbatice.

Directorul fondului de vanatoare \"Gorun\", Ion Coslebea, a precizat ca barbatul decedat era cunoscut ca o persoana care se ocupa cu braconajul, el nefiind insa niciodata prins pana acum pentru a fi tras la raspundere pentru faptele sale.

\"Speram sa fie o lectie si pentru alti cetateni care braconeaza. Chiar daca nu-i prindem noi, vedeti ca natura se razbuna cateodata\", a mentionat directorul fondului de vanatoare amintit.
Publicat de:
Luni, 25 Februarie 2013 - 08:33 AM
 

Cadavrul unui barbat, descoperit langa un porc mistret ce avea un cutit infipt in gat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu