23 Oct 2018 - 16:05       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Mediu: Cumpara paduri pentru a salva acvilele tipatoare mici
   Tipărire
Buna ziua Brasov O organizatie neguvernamentala si-a propus sa cumpere, cu bani europeni, paduri cu arbori seculari in trei judete din Transilvania - Sibiu, Brasov si Mures -, unde sa fie protejata o specie pe cale de disparitie in Europa - acvila tipatoare mica.

Nicolae Alexandru, administratorul proiectului de salvare a acestei specii, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Romania are inca cele mai multe asemenea pasari, insa acestea sunt amenintate cu disparitia din cauza taierilor de padure. \"Ne dorim sa depunem proiectul cam intr-o luna la Comisia Europeana si sa concesionam sau sa cumparam acele suprafete de padure, importante pentru pasare\", a sustinut Nicolae Alexandru, citat de newsbv.ro. El a explicat ca cele 2.000 de perechi de acvile tipatoare mici, estimate ca ar trai in Romania, reprezinta 20% din totalul acestei specii din Europa, Romania fiind tara cu cele mai multe astfel de pasari.
Publicat de:
Joi, 06 Iunie 2013 - 08:57 AM
 

Cumpara paduri pentru a salva acvilele tipatoare mici | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu