24 Mai 2019 - 05:09       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Dosar penal pentru ca a furat un copac
   Tipărire
Libertatea Furtul, indiferent de cantitate este o infractiune de natura penala.

Un barbat din Putna, judetul Suceava, este cercetat de politie dupa ce a taiat si a furat un copac din padurea Ocolului Silvic Bisericesc Ilisesti.

Politistii s-au sesizat cu privire la faptul ca persoane necunoscute au taiat fara drept, la sfarsitul saptamanii trecute, si au furat din padurea administrata de Ocolul Silvic Bisericesc Ilisesti un molid cu diametrul de 62 cm, cauzand un prejudiciu in valoare de 487,9 lei.

In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca principalul suspect de comiterea furtului este C. Constantin, de 44 ani, din comuna Putna. Potrivit politistilor, barbatul s-a deplsat in padurea din apropierea locuintei sale si a taiat fara drept copacul respectiv, dupa care l-a vandut unui consatean.

Materialul lemnos a fost recuperat si predat in custodie la Cantonului Silvic Slatina. Barbatul este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "taiere fara drept de arbori" si "furt de arbori".
Publicat de:
Marți, 02 Aprilie 2013 - 08:06 AM
 

Dosar penal pentru ca a furat un copac | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu