14 Aug 2018 - 17:21       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Vânatoare și pescuit: Folosea mistretul la dresat caini!
   Tipărire
Buna ziua Brasov Un localnic din Cincsor risca inchisoarea pentru un mistret. Barbatul este vanator autorizat si a declarat politistilor ca a gasit porcul pe care l-a crescut de mic pentru ca voia sa-si dreseze cainii de vanatoare cu ajutorul lui.

Un barbat, de 48 de ani, din Cincsor este cercetat de politisti pentru ca tinea un mistret in captivitate. Animalul are 200 de kilograme, iar barbatul, care este vanator autorizat, le-a spus politistilor ca l-a gasit de mic si l-a crescut. De asemenea, potrivit politistilor, omul a spus ca tinea mistretul pentru ca vroia sa-si dreseze cainii de vanatoare.

\"Animalul a fost lasat in custodia persoanei depistate, dar in termen de 10 zile va fi ridicat de reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare (ITRSV) Brasov\", a precizat cms. sef Liviu Naghi, purtator de cuvant IPJ Brasov. In acest timp, urmeaza sa fie gasita si o locatie pentru animalul salbatic, iar politistii trebuie sa clarifice si cum a ajuns mistretul in gospodaria respectiva. Barbatul risca o pedeapsa pana la un an de inchisoare sau o amenda de pana la 10.000 de lei.
Publicat de:
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 - 08:37 AM
 

Folosea mistretul la dresat caini! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu