14 Aug 2018 - 17:21       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Mediu: Herghelia Sambata de Jos vinde 40 de lipitani
   Tipărire
Buna ziua Brasov Caii vor fi licitati de la 5.000 -10.000 lei plus TVA bucata. CEL MAI SCUMP ARMĂSAR vandut vreodata de unitate a costat 57.000 de lei, provenea din linia Conversano si a fost cumparat in 2007 de un cetatean roman.

40 de lipitani de la Herghelia Sambata de Jos isi asteapta noii proprietari. Cabalinele sunt scoase la vanzare de unitate cu preturi incepand de la 5.000 lei plus TVA.

\"Avem de vanzare un efectiv de aproximativ 40 de capete pe diferite categorii de varsta, incepand cu 2 ani pana la 6 ani, atat masculi, cat si femele. Licitatiile publice sunt cu strigare, iar preturile de pornire variaza intre 5.000 si 10.000 lei plus TVA\", spune Cosmin Dragan, directorul hergheliei.

Cei interesati sa-si cumpere un lipitan adevarat pot merge la unitate sa-i vada, iar apoi ii vor plati la Directia Silvica Brasov, in subordinea careia functioneaza unitatea de la Sambata de Jos.

In fiecare an Herghelia isi vinde surplusul de cai. O comisie nationala numita de Ministrul Agriculturii vine in vizita la unitate de doua ori pe an si decide care cai raman in patrimoniul genetic national si care cai sunt scosi la vanzare.
Publicat de:
Miercuri, 05 Iunie 2013 - 08:43 AM
 

Herghelia Sambata de Jos vinde 40 de lipitani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu