21 Mar 2019 - 23:13       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Flagrant: Hoti de copaci inarmati cu o drujba, prinsi la furat de jandarmii clujeni
   Tipărire
Libertatea Asa cum le sta bine unor gospodari care-si fac iarna car si vara sanie, trei barbati inarmati cu o drujba au luat drumul muntelui in cautare de copaci tocmai buni de taiat si de pus pe foc sau, de ce nu, de facut ceva obiecte de mobilier care sa le fie utile prin gospodarii.

Cum insa defrisarile erau ilegale, jandarmii clujeni de la Inspectoratul Cluj-Napoca care i-au prins in fapt i-au dat pe hotii de arbori pe mana procurilor.

Ca hotii - Sorin R.(37 de ani), din Cluj, Costica R. (32 de ani) si Gruita R. (26 de ani), ambii din comuna Ciurila - erau pusi pe fapte mari o dovedeste felul in care au abordat delicata problema: dotati cu un motofierastrau, cu ajutorul caruia sa taie cu usurinta arborii vizati, si cu doua carute, trase de armasari puternici, in care sa incarce trunchiurile de copaci. Numai ca, de data asta, planul de acasa al celor trei hoti de lemn nu s-a mai potrivit cu cel din padure, de pe Dealul Corbului\",  pentru ca peste ei au \"cazut\" ca din senin jandarmii clujeni care i-au luat ca din oala. Asa se face ca in loc sa-si imparta frateste lemnul pe care il furasera, banditii vor trebui sa le explice procurorilor pe mainile carora au ajuns cum au organizat lovitura si la ce ar fi folosit lemnul furat. Pana sa fie prinsi, cei trei au taiat cativa arbori, evaluati de expertii in domeniu, la aproape 1.500 de lei, pomi care au ajuns la Ocolul Silvic Turda.
Publicat de:
Joi, 11 Aprilie 2013 - 08:54 AM
 

Hoti de copaci inarmati cu o drujba, prinsi la furat de jandarmii clujeni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu