15 Aug 2018 - 07:02       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Flagrant: Nu vana de foame. Braconierul din Apata colinda padurile pe ATV, cu arme de 1.000 de euro
   Tipărire
Buna ziua Brasov Un brasovean de 51 de ani e cercetat pentru braconaj, fiind prins in zona fondului de vanatoare din Apata avand asupra lui o arma de vanatoare cu luneta de calibrul 7 mm si patru cartuse.

In urma cu doua zile, politistii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase au organizat o actiune in scopul prevenirii si combaterii faptelor de braconaj cinegetic, pe raza fondului de vanatoare de langa Apata. In timpul controlului, a fost identificat un barbat de 51 ani, din localitatea Augustin, care se deplasa cu un ATV, avand asupra sa o arma de vanatoare, calibru 7 mm, cu luneta si lanterna atasate, precum si patru cartuse.

"In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca suspectul detine in mod legal arma si munitia, dar nu a putut prezenta o autorizatie de vanatoare care sa justifice transportul armei si munitiei in zona respectiva", a precizat comisar sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.

Pentru fapta comisa, suspectul este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de braconaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor si risca pana 8 ani de inchisoare.

De la inceputul anului, oamenii legii au depistat mai multe persoane in diverse fonduri de vanatoare, care nu au putut justifica prezenta lor in zonele respective sau care nu aveau permise pentru armele aflate asupra lor.
Publicat de:
Joi, 28 Iunie 2012 - 08:08 AM
 

Nu vana de foame. Braconierul din Apata colinda padurile pe ATV, cu arme de 1.000 de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu