17 Aug 2018 - 07:11       


 
Navigator 

Căutare 


Advertising. 

 

 

 

Căutare GOOGLE
Silvicultura: Ponta il lasa pe Daniel Constantin fara paduri
   Tipărire
Adevarul Premierul desemnat, Victor Ponta a declarat, astazi, ca in urma unor discutii cu organizatiile non-guvernamentale de mediu, a decis sa nu mai transfere padurile de la ministerul Mediului la Ministerul Agriculturii.

"Stiti ca sunt foarte sensibil asupra a ceea ce spun organizatiile din zona mediului si am revenit asupra deciziei de a transfera de la portofoliul Mediului la portofoliul Agriculturii zona padurilor. Padurile raman la Mediu, mi-au explicat cei de la ONG-uri si am inteles de ce trebuie sa fie acolo si de ce, din punct de vedere european, aceasta este solutia", a spus Ponta.

Ministerul desemnat pentru Agricultura, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, ca el a solicitat ca Padurile sa treaca de la Ministerul Mediului la Ministerul Agriculturii deoarece "asa este normal".

"Padurile s-au intors acolo unde le este locul, la Ministerul Agriculturii, si vizeaza pe de o parte punerea in valoare a potentialului agricol pe care il are Romania", a precizat Constantin.

El a mai spus ca prioritatile Guvernului vor fi prezentate de premier, dar ca el a solicitat ca Agentia de cadastru sa treaca la Ministerul Agriculturii pentru a se face comasarea terenurilor agricole.
Publicat de:
Vineri, 04 Mai 2012 - 08:50 AM
 

Ponta il lasa pe Daniel Constantin fara paduri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
 
 
Acces...

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu